Glidebaner

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 17 mennesker, og her ligger den samlede score på 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Texas.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og leveringen koster blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, og dette er takket være hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MoreLand.dk 4033 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. E-mærket har godkendt MoreLand.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2434 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1970 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra HaveMoebelland.dk når der er gået 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Og overstiger dit køb 6000 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Produktoversigterne indeholder varer til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode produkter som kan købes på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.