Godbidstasker

Kategorier:

Godbidstaske til hundetræning

59,95 kr.

Dog Activity Baggy De Luxe, godbidstaske

50,00 kr.

Click´n Treat professionel godbidstaske, orange

399,00 kr.

Click´n Treat professionel godbidstaske, grå

399,00 kr.

Terry Ryan godbidstaske

169,00 kr.

Snack Sack godbidstaske

119,00 kr.

Mini godbidstaske

35,00 kr.

Godbidstaske Ruffwear Treat Trader

319,00 kr.

EzyDog SnakPak Pro godbidstaske, sort

319,00 kr.

EzyDog SnakPak godbidstaske, sort

199,00 kr.

EQdog Click N Treat™ godbidstaske

389,00 kr.

2-farvet Godbidstaske - bæres på 3 måder

119,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 705 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 641 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 3483 personer som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Samlet set er der 114 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Gilpa.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, hvoraf 1304 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 752 fans. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og fragten koster fra 35 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. På Facebook har MyPets.dk 5205 fans på nuværende tidspunkt.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Hos MyPets.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Produktlisterne præsenterer dig for varer til babyer og børn, og ligeledes også til voksne. Om du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde de gode varer der kan købes til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.