Gødningsspredere til Haven

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 7169 anmeldelser, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Texas.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Texas.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoreLand.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2434 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 50 kr. Og overstiger dit køb 6000 kr., så koster fragten 0 kr..

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores artikler præsenterer dig for produkter til drenge og piger, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt.