Goji Bær

Kategorier:

Bukketorn - Gojibær - Lycium barbarum

162,44 kr.

Bukketorn - Gojibær - Lycium barbarum

343,75 kr.

Bukketorn - Gojibær - Lycium barbarum

81,19 kr.

Bukketorn - Gojibær - Lycium barbarum

112,44 kr.

Bukketorn - Gojibær - Lycium barbarum

162,44 kr.

Goji bær alias Bukketorn

5,00 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6440 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 4860 personer har givet toprating. Lige nu er der 17187 personer som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Plantetorvet.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Plantetorvet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Plantetorvet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2413 anmeldelser, hvoraf imponerende 2189 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Blomsterverden.dk 2866 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 21 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Blomsterverden.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter viser tilbud til juniorer, og samtidig også til voksne. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.