Gori 100 Træbeskyttelse

Kategorier:

Vores anbefalede maling-webshops

Webshoppen Malgodt.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1996 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1895 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 2607 personer som er fans af deres side. 84 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har godkendt Malgodt.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Du modtager dine varer fra Malgodt.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 50 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 2470 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 2315 personer har givet toprating. Lige nu er der 3420 personer som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. 57 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du har på DecoFarver.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover tilbyder DecoFarver.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 120 dage.

Hos DecoFarver.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

Webshoppen BNFarver.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 39 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 36 personer har givet toprating. På Facebook har BNFarver.dk i skrivende stund 490 fans på deres side. 52 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. BNFarver.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

BNFarver.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 59 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores artikler præsenterer tilbud til babyer og børn, og samtidig også til damer og herrer. Om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt.