Gori 22 Træbeskyttelse

Kategorier:

Vores anbefalede maling-webshops

Webshoppen Malgodt.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1996 kunder, hvoraf imponerende 1895 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Malgodt.dk i skrivende stund 2607 fans på deres side. Her er der 84 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Malgodt.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 50 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Malgodt.dk nu

Netbutikken DecoFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 3500 varer at vælge i mellem.

DecoFarver.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2470 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 2315 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 3420 mennesker som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. I alt 57 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du har på DecoFarver.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos DecoFarver.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 120 dage.

Du modtager dine varer fra DecoFarver.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 3500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 39 anmeldelser, hvoraf imponerende 36 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 490 fans. Her er der 52 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Det er på BNFarver.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 59 kr. for. Og overstiger dit køb 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Vores guides præsenterer tilbud til juniorer, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde de bedste varer du kan købe på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.