Gori 44 Træbeskyttelse

Kategorier:

Vores anbefalede maling-webshops

Internetbutikken Malgodt.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Malgodt.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1996 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1895 er 5-stjernede (det bedste). Malgodt.dk har i skrivende stund 2607 fans på deres Facebook-side. I alt 84 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Malgodt.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 90 dage.

Hos Malgodt.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 50 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2470 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2315 er 5-stjernede (det bedste). DecoFarver.dk har 3420 fans på deres Facebook-side. 57 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover tilbyder DecoFarver.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 120 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

Netbutikken BNFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3500 varer.

BNFarver.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 39 tidligere kunder, og dette er takket være hele 36 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har BNFarver.dk i skrivende stund 490 fans på deres side. 52 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. BNFarver.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BNFarver.dk efter kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 59 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktoversigter præsenterer tilbud til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt.