Gori 612 Træbeskyttelse

Kategorier:

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1996 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1895 personer har givet toprating. Malgodt.dk har 2607 fans på deres Facebook-side. Her er der 84 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. E-mærket har accepteret Malgodt.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Du modtager dine varer fra Malgodt.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 50 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Malgodt.dk nu

Internetbutikken DecoFarver.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 3500 varer hos dem.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2470 kunder, hvoraf hele 2315 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3420 personer som er fans af deres side. I alt 57 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover tilbyder DecoFarver.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 120 dage.

DecoFarver.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg DecoFarver.dk nu

Webshoppen BNFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

BNFarver.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 39 tidligere kunder, hvoraf hele 36 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har BNFarver.dk 490 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 52 mennesker, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt BNFarver.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager dine varer fra BNFarver.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi guider dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Produktlisterne præsenterer varer til drenge og piger, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde frem til gode varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.