Gori 99 Extreme Træbeskyttelse

Kategorier:

Vores anbefalede maling-webshops

Netbutikken Malgodt.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1996 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 1895 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Malgodt.dk 2607 fans. I alt 84 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har godkendt Malgodt.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 90 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Malgodt.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 50 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Malgodt.dk nu

Netbutikken DecoFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2470 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 2315 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3420 personer som er fans af deres side. 57 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på DecoFarver.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover har DecoFarver.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 120 dage.

Du modtager dine varer fra DecoFarver.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 3500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har BNFarver.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 39 kunder, hvoraf 36 har givet den højeste karakter. BNFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 490 fans. Ud af disse er der 52 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. BNFarver.dk er en E-mærket webshop, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra BNFarver.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 59 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktoversigter indeholder produkter til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de gode varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.