Gorilla Tape

Kategorier:

Gorilla Glue - Wood Glue Trælim (118 ml.)

49,95 kr.

Gorilla Glue - Wood Glue Trælim

149,00 kr.

Gorilla Glue - White Gaffatape (27 m)

129,95 kr.

Gorilla Glue - White Gaffatape

89,00 kr.

Gorilla Glue - Tough and Wide Gaffatape (27 m)

199,00 kr.

Gorilla Glue - Tape Silver Gaffatape (32 m)

149,00 kr.

Gorilla Glue - Tape Silver Gaffatape

79,00 kr.

Gorilla Glue - Tape Camo Gaffatape

79,00 kr.

Gorilla Glue - Super Lim 3 g (2-pak)

59,00 kr.

Gorilla Glue - Super Lim (250 ml.)

149,00 kr.

Gorilla Glue - Super Lim (15 g)

67,15 kr.

Gorilla Glue - Super Lim (115 ml.)

99,00 kr.

Gorilla Glue - Super Lim (1000 ml.)

399,00 kr.

Gorilla Glue - Super Lim

84,00 kr.

Gorilla Glue - Industriel Lim (290 ml.)

129,00 kr.

Gorilla Glue - Heavy Mounting Tape (1,5 m)

99,00 kr.

Gorilla Glue - Epoxy Lim (25 ml.)

89,00 kr.

Gorilla Glue - Clear Repair Tape (8.2 m. x 48 mm)

89,00 kr.

Gorilla Glue - Black Gorilla Gaffatape (32 m.)

149,00 kr.

Gorilla Glue - Black Gorilla Gaffatape

79,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 10000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2053 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1716 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 59555 personer som er fans af deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Friluftsland.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Hos Friluftsland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 55 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har GrejFreak.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6290 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 5657 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 45588 personer som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. I alt har 475 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,4 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GrejFreak.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 287 kunder, hvoraf 189 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 7052 personer som er fans af deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. 55Nord.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

55Nord.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 599 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 109 tidligere kunder, hvoraf hele 89 er 5-stjernede (det bedste). OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. 46 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

Du har på OutdoorPro.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher OutdoorPro.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 2-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra OutdoorPro.dk, og fragten koster fra 30 kr. Hvis du bestiller for mere end 749 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides præsenterer dig for varer til babyer og børn, men også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde de bedste varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis levering.

Produkterne der fremvises i den her kategori er fundet frem af vores shopping-robot. Den har nemlig ledt ekstremt mange varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest til gorilla tape, og som robotten derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den samtidig indregnet søgeudtryk, som den vurderer at andre ofte benytter i relation til det, fx gorilla tape tubeless og gorilla tape danmark. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at liste de mest relevante varer.

Vores data viser også at andre folk søger efter eksempelvis gorilla tape københavn og gorilla tape 30mm, og gorilla tape 50mm. Denne data har søgerobotten også benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene gorilla tape 25 mm og gorilla tape black ligeledes er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene gorilla tape vs duct tape og gorilla tape tough and wide. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.