Grantræer

Kategorier:

Almindelig Ædelgran - Abies alba

19,94 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

2.498,75 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

3.248,75 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

2.748,75 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

3.623,75 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

1.498,75 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

1.748,75 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

1.123,75 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

1.373,75 kr.

Japansk Ædelgran - Abies veitchii

1.373,75 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 15000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 4860 personer har givet topkarakter. På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Plantetorvet.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Plantetorvet.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2413 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 2189 af dem har givet topkarakter. Blomsterverden.dk har 2866 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 21 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Blomsterverden.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Blomsterverden.dk når der er gået 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer dig for tilbud til juniorer, samt til damer og herrer. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.

Produkterne der vises i denne kategori er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har ledt et utal af varer igennem for at finde de af dem der minder mest om søgeordet grantræer, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den derudover medtaget søgninger, som andre typisk skriver i forbindelse med det, fx grantræer pris eller grantræer til salg. Den kan den benytte som information til, at fremvise de mest relaterede produkter.

Det er også tydeligt at folk søger efter eksempelvis grantræer i haven og grantræer visner, eller grantræer som hæk. Denne viden har søgerobotten også benyttet for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. Desuden viser data, at søgeordene grantræer sorter og grantræer sælges er meget anvendte, og derfor er de også blevet indregnet af robot-søgeren ligesom søgningerne grantræer højde og grantræer til sommerhus. Vores håb er at du er tilfreds med de listede varer, og at minimum ét af dem faldt i din smag.