Graviditetsbadedragter

Kategorier:

Vores anbefalede svømme-webshops

Netbutikken Watery.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,4 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 530 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 460 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 2582 personer som er fans af Watery.dks Facebook-side. 54 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover tilbyder Watery.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Watery.dk, og den billigste leveringsform koster 38 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 599 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Watery.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Vores produktoversigter fremviser produkter til babyer og børn, samt til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.