Grimms legetøj til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 126 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 116 5-stjernede anmeldelser. MamaMilla.dk har 14538 fans på deres Facebook-side. 86 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 60 dage.

Normalvis bliver ordrer på MamaMilla.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 8000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 859 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 748 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har NatureBaby.dk 21728 fans. I alt 147 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra NatureBaby.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Legehjulet.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 3725 kunder, hvoraf 3302 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 1163 fans. 50 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Legehjulet.dk er en E-mærket webshop, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Legehjulet.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Legehjulet.dk, og den billigste leveringsform koster 28 kr. Hvis du ender med at have varer for over 995 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer produkter til babyer og børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.