Growcamp Bede

Kategorier:

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6440 anmeldelser, og dette er takket være hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 17187 personer som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid. Plantetorvet.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2413 anmeldelser, hvoraf hele 2189 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. 21 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Blomsterverden.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos Blomsterverden.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktlister fremviser tilbud til børn, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.