Guitarforstærkere

Kategorier:

Vores anbefalede musik-webshops

Netbutikken BeKent.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har BeKent.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 1319 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1187 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har BeKent.dk i skrivende stund 3374 fans på deres side. Her er der 41 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Det er på BeKent.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher BeKent.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra BeKent.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 800 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BeKent.dk nu

Webshoppen DanGuitar.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4500 varer hos dem.

På Trustpilot har DanGuitar.dk en score på hele 9,4 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 432 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 404 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har DanGuitar.dk 8061 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. DanGuitar.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra DanGuitar.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 35 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg DanGuitar.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til børn, men også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde de gode varer du kan købe til lave priser og helst med gratis levering i Danmark.