Guldjordbær

Kategorier:

Guldjordbær ternata - Waldsteinia ternata

29,94 kr.

Guldjordbær ternata - Waldsteinia ternata

21,19 kr.

Guldjordbær ternata - Waldsteinia ternata

36,19 kr.

Guldjordbær ternata - Waldsteinia ternata

33,69 kr.

Guldjordbær - Waldsteinia ternata

36,19 kr.

Guldjordbær - Waldsteinia geoides

36,19 kr.

Guldjordbær - Waldsteinia geoides

41,19 kr.

Guldjordbær - Waldsteinia geoides

62,44 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 17187 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Plantetorvet.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Plantetorvet.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2413 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 2189 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. 21 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Blomsterverden.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Blomsterverden.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister præsenterer tilbud til babyer og børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.