Gyngestole

Kategorier:

Ærø Gyngestol

1.999,00 kr.

Hynde til Ærø Gyngestol

599,00 kr.

Egtved Gyngestol

799,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

Texas.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 7169 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. Her er der 17 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 2,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 4294 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 4033 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoreLand.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

HaveMoebelland.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2434 kunder, hvoraf imponerende 1970 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har HaveMoebelland.dk 3 fans.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 50 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 6000 kr., så er der gratis levering.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Vores guides fremviser varer til juniorer, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde gode produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.