Gyvel

Kategorier:

Vårgyvel - Cytisus praecox Allgold

106,19 kr.

Vårgyvel - Cytisus praecox Allgold

159,95 kr.

Vårgyvel - Cytisus praecox Allgold

206,19 kr.

Vårgyvel - Cytisus praecox Allgold

112,44 kr.

Rød Vårgyvel - Cytisus praecox Boskoop Ruby

318,69 kr.

Rød Vårgyvel - Cytisus praecox Boskoop Ruby

206,19 kr.

Rød Vårgyvel - Cytisus praecox Boskoop Ruby

106,19 kr.

Gyvel purpureus - Cytisus purpureus

159,95 kr.

Gyvel

5,00 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 17187 personer som er fans af deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Plantetorvet.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2413 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 2189 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 2866 personer som er fans af Blomsterverden.dks Facebook-side. Her er der 21 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Blomsterverden.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Blomsterverden.dk når der er gået 2-5 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Vores artikler præsenterer varer til børn, samt til voksne. Om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt.

Produkterne der er vist i den her samling er udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig ledt ekstremt mange varer igennem med det formål at finde dem der mest muligt relaterer sig til gyvel, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Udover din søgetekst har den ligeledes medregnet søgeudtryk, som den ser at andre mennesker typisk skriver i forbindelse med det, fx gyvelhøjskolen eller gyvelvej. Det benytter den som ekstra viden til, at vise de mest relaterede produkter.

Det ses også at andre søger efter gyvelborg og gyvelvej roskilde, eller gyvelbusk. Denne viden har robotten ligeledes brugt for, at finde vej igennem de ekstremt mange tilbud. Desuden kan det i data ses, at søgeordene gyvel giftig og gyvelbakken 9 ligeledes er meget populære, og derfor er de også blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgefraserne gyvelholm og gyvelvej 1. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de fremviste produkter, og at ét eller flere af dem fangede din interesse.