Håndbind Boksning

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvoraf hele 296 personer har givet topkarakter. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 25412 5-stjernede anmeldelser. Bodylab.dk har i skrivende stund 106486 fans på deres Facebook-side. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores artikler indeholder produkter til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Uanset om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og ofte med fri fragt i Danmark.