Håndledsvægte

Kategorier:

Kettler Wrist Bands Håndledsvægte (2 x 1kg)

197,00 kr.

Kettler Wrist Bands Håndledsvægte (2 x 1,5kg)

227,00 kr.

Kettler Wrist Bands Håndledsvægte (2 x 0,5kg)

147,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 2kg (2 stk)

209,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 2,5kg (2 stk)

219,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 1kg (2 stk)

189,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 1,5kg (2 stk)

199,00 kr.

cPro9 Ankelvægte og Håndledsvægte 0,5 kg (2 stk)

179,00 kr.

Aserve Håndledsvægte & Ankelvægte (2 x 2kg)

199,00 kr.

Aserve Håndledsvægte & Ankelvægte (2 x 1kg)

179,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 303 kunder, og dette er takket være hele 296 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Apuls.dk 3245 fans. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Apuls.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Apuls.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. I alt 2139 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 6032 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5082 personer som er fans af deres side. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. BilligSport24.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi guider dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Artiklerne viser varer til børn, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter der kan købes på udsalg og helst med gratis levering.