Håndøkser

Kategorier:

Mil-Tec - Paracord Tomahawk

199,00 kr.

Mil-Tec - Håndøkse m. Hammer

199,00 kr.

Mil-Tec - Håndøkse (Carbon Stål)

149,00 kr.

Mil-Tec - Håndøkse

199,00 kr.

Gerber - Pack Hatchet Flat Sage Økse

449,00 kr.

HF Ågelsjön Mini Håndøkse

736,00 kr.

HF Håndøkse H, 600 g

399,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 10000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 2053 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1716 af disse har givet dem topkarakter. Friluftsland.dk har 59555 fans på deres Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Friluftsland.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Hos Friluftsland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 55 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6290 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 5657 5-stjernede anmeldelser. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. I alt har 475 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,4 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på GrejFreak.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt GrejFreak.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover giver GrejFreak.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Du modtager dine varer fra GrejFreak.dk når der er gået 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 287 kunder, hvoraf hele 189 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har 55Nord.dk 7052 fans.

Det er på 55Nord.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra 55Nord.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 109 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 89 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har OutdoorPro.dk 2529 fans. I alt 46 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Du har på OutdoorPro.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver OutdoorPro.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra OutdoorPro.dk efter blot 2-3 hverdage, og betaler blot 30 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 749 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer tilbud til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.