Håndtag

Kategorier:

Endurance Træningselastik med Håndtag

99,00 kr.

Thera-Band Træningselastik Level 5 Speciel Hård 1,4m Sort (Inkl. håndtag)

259,00 kr.

Thera-Band Træningselastik Level 4 Ekstra Hård 1,4m Blå (Inkl. håndtag)

259,00 kr.

Thera-Band Træningselastik Level 3 Hård 1,4m Grøn (Inkl. håndtag)

259,00 kr.

Thera-Band Træningselastik Level 2 Medium 1,4m Rød (Inkl. håndtag)

259,00 kr.

Thera-Band Håndtræner Massagebold X-Light

199,00 kr.

Thera-Band Håndtræner Massagebold X-Heavy

199,00 kr.

Thera-Band Greb Håndtag Til Træningselastikker (2 stk)

209,00 kr.

Søren Søgaard Mini Airhockey Sæt (Inkl. bord, håndtag, puck m.v.)

1.000,00 kr.

Søren Søgaard Airhockey Twister Håndtag Ø100mm

179,00 kr.

Søren Søgaard Airhockey Håndtag Ø93mm

99,00 kr.

Sklz Universal Cuff Håndtag

149,00 kr.

Sklz Universal Anchor Døranker Håndtag

129,00 kr.

Sklz Quick Change Triple Håndtag (2 stk)

119,00 kr.

Sklz Quick Change Single Håndtag

99,00 kr.

Sklz Quick Change Flex Håndtag

89,00 kr.

Sklz Dual Håndtag

169,00 kr.

Sklz Anchor Døranker Håndtag

39,00 kr.

Kettler Montana Stepper Stepmaskine (Med håndtag & computer)

2.989,00 kr.

Kettler Justerbar Hand Grips Håndgreb Fingertræner

165,00 kr.

Håndtag til Tunturi Run REHA Rails Til T60 & T80 løbebånd (OBS: løbebånd medfølger ikke)

989,00 kr.

FitWood Kjerag Ab Wheel - Træ / Rustfri Stål Håndtag / Grå Ring

749,00 kr.

FitWood Kjerag Ab Wheel - Træ / Grå Alu. Håndtag / Grå Ring

599,00 kr.

FitWood Kjerag Ab Wheel - Hvid Træ / Sort Alu. Håndtag / Sort Ring

599,00 kr.

FitWood Kjerag Ab Wheel - Hvid Træ / Rustfri Stål Håndtag / Sort Ring

749,00 kr.

FitWood Kjerag Ab Wheel - Hvid Træ / Rustfri Stål Håndtag / Grå Ring

749,00 kr.

FitWood Kjerag Ab Wheel - Hvid Træ / Grå Alu. Håndtag / Grå Ring

599,00 kr.

Finnlo Dobbelt Trækhåndtag / Rohåndtag

549,00 kr.

Cybex Low Pull Handle Double Trækhåndtag

1.189,00 kr.

Cybex Handle Single Short Trækhåndtag

799,00 kr.

cPro9 Basic Håndtræner (2 stk)

89,00 kr.

Aserve Håndtræner Massagebold X-Light

58,00 kr.

Aserve Håndtræner Massagebold X-Heavy

58,00 kr.

Aserve Hand Grips Håndgreb Fingertræner (2 stk)

29,00 kr.

Adidas Pro Hand Grips Håndgreb Fingertræner

148,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 303 anmeldelser, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Apuls.dk 3245 fans. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Apuls.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover er der hos Apuls.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 28136 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 25412 er 5-stjernede (det bedste). Bodylab.dk har i skrivende stund 106486 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

BilligSport24.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 6032 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5082 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. BilligSport24.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Du modtager din ordre fra BilligSport24.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne viser produkter til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt.

Varerne der er vist i den her samling er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har kigget ekstremt mange varer igennem for at finde dem der mest muligt relaterer sig til håndtag, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den også medtaget søgeord, som den vurderer at andre formentlig bruger i forbindelse med det, fx håndtag engelsk og håndtag terrassedør. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Det ses også at andre mennesker eksempelvis leder efter håndtag til skabe eller håndtag til køkkenlåger, eller håndtag til cykel. Den her viden har søgerobotten ligeledes benyttet for, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt kan det ses i data, at søgefraserne håndtag til havelåge og håndtag til køleskab ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene håndtag med kodelås og håndtag til skydedør. Vores håb er at du er tilfreds med de præsenterede varer, og at ét eller flere af dem kan bruges.