Håndvarmere

Kategorier:

Zippo - HeatBank 6 Genopladelig Håndvarmer (Sølv)

399,00 kr.

Zippo - HeatBank 6 Genopladelig Håndvarmer (Grøn)

399,00 kr.

Zippo - HeatBank 6 Genopladelig Håndvarmer

399,00 kr.

Zippo - HeatBank 3 2600 mAh Genopladelig Håndvarmer (Sølv)

259,00 kr.

Zippo - HeatBank 3 2600 mAh Genopladelig Håndvarmer (Sort)

259,00 kr.

Zippo - HeatBank 3 2600 mAh Genopladelig Håndvarmer

259,00 kr.

UST - Genanvendelig håndvarmer

29,00 kr.

Thermopad - Håndvarmer (2 stk)

19,00 kr.

Tasmanian Tiger - Håndvarmer (Olivengrøn)

349,00 kr.

Tasmanian Tiger - Håndvarmer (Khaki)

349,00 kr.

Tasmanian Tiger - Håndvarmer

349,00 kr.

Grabber - Hand Warmer (2 pack)

19,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Webshoppen Friluftsland.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 10000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 2053 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1716 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Friluftsland.dk 59555 fans på nuværende tidspunkt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Hos Friluftsland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 55 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Friluftsland.dk nu

Webshoppen GrejFreak.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6290 anmeldelser, og dette er takket være hele 5657 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 45588 personer som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 475 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,4 ud af 5.

Det er på GrejFreak.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. GrejFreak.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos GrejFreak.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

GrejFreak.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 287 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 189 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 7052 personer som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt 55Nord.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på 55Nord.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 599 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 109 anmeldelser, hvoraf hele 89 er 5-stjernede (det bedste). OutdoorPro.dk har 2529 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 46 mennesker, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher OutdoorPro.dk produkter ift. andre webshops, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

OutdoorPro.dk leverer din ordre på kun 2-3 hverdage, og leveringen koster blot 30 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 749 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores artikler fremviser varer til juniorer, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde gode varer som kan købes til lave priser og gerne med gratis levering.

Produkterne der er præsenteret på denne side er fundet frem af vores robot. Den har ledt et utal af varer igennem for at finde dem der bedst relaterer sig til håndvarmere, og som den derfor kan regne sig frem til er mest interessante for dig. Udover din søgetekst har den derudover inddraget søgefraser, som andre normalt skriver i forbindelse med det, fx pulsvarmere eller pulsvarmere hæklet. Det har den brugt som ekstra information til, at fremvise de mest relevante varer.

Det ses også at folk søger efter pulsvarmere på rundpind og pulsvarmere pind 4, eller pulsvarmere med ugler. Den her viden har søgerobotten ligeledes benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af varer. For øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne pulsvarmere med snoninger opskrift og pulsvarmere engelsk ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene pulsvarmere herre oppskrift og pulsvarmere oppskrift gratis. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de fremviste varer, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.