Hårklemmer

Kategorier:

Everneed Vilja Bow Clamp Dust Pink (5037)

19,00 kr.

Everneed Vilja Bow Clamp - White (5169)

19,00 kr.

Everneed Vilja Bow Clamp - Marine (5688)

19,00 kr.

Everneed Vilja Bow Clamp - Grey (6003)

19,00 kr.

Everneed Heart Clip - Raspberry (3842)

149,00 kr.

Everneed Heart Clip - Golden (3866)

149,00 kr.

Everneed Heart Clip - Field (3859)

149,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 14000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,4 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 37612 anmeldelser, hvoraf 31933 har givet den højeste karakter. NiceHair.dk har 225196 fans på deres Facebook-side. 4607 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos NiceHair.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg NiceHair.dk nu

Internetbutikken Lookfoxy.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 300 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Lookfoxy.dk en score på hele 6,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 43 kunder, hvoraf hele 14 personer har givet topkarakter. Lookfoxy.dks Facebook-side har i øjeblikket 608 fans. 10 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 3,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos Lookfoxy.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Lookfoxy.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Made4men.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 6942 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5800 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Made4men.dk 6276 fans. Samlet set der lige nu 75 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Made4men.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Made4men.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg Made4men.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktlister præsenterer dig for varer til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.