Hårpudder

Kategorier:

Zenz Organic No. 89 Hair Powder Volume 10 gr.

139,00 kr.

Toppik Hair Building Fibers - Grey 12 g

229,00 kr.

Toppik Hair Building Fibers - Black 12 g

229,00 kr.

No Inhibition Volumizing Powder 5g (US)

118,00 kr.

L'Oreal Tecni. Art Super Dust 7 gr.

99,00 kr.

Goldwell Ultra Volume Dust Up 10 gr.

95,40 kr.

Davines Your Hair Assistant - Volume Creator Duo Pack

360,00 kr.

Davines Your Hair Assistant - Volume Creator 9 g

165,00 kr.

D:fi Volume Powder 10 g

58,00 kr.

CeCe Hair Powder Red Sapphire 75 g

99,00 kr.

CeCe Hair Powder Brown Opal 75 g

99,00 kr.

Bumble And Bumble Soft Black Hair Powder 28 gr. (US)

60,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

Webshoppen NiceHair.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 14000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 37612 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 31933 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har NiceHair.dk 225196 fans. Samlet set er der 4607 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg NiceHair.dk nu

Lookfoxy.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 300 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 6,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 43 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 14 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 608 mennesker som er fans af Lookfoxy.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 10 mennesker, med en score på i alt 3,9 ud af 5.

Det er på Lookfoxy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover prismatcher Lookfoxy.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Lookfoxy.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Made4men.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,4 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6942 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 5800 personer har givet toprating. Lige nu er der 6276 personer som er fans af Made4men.dks Facebook-side. Ud af disse er der 75 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Made4men.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Made4men.dk nu

Vi publicerer de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores guides præsenterer dig for produkter til babyer og børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde gode varer du kan købe på tilbud og ofte med fri fragt.

Produkterne der vises på den her oversigt er genereret af vores robot. Den har ledt en stor mængde produkter igennem med det formål at finde dem der læner sig mest op ad søgeordet hårpudder, og som den derfor kan regne sig frem til er mest interessante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den derudover medtaget søgeudtryk, som den vurderer at andre formentlig benytter i relation til det, fx hårpudder matas eller hårpudder med farve. Det benytter den som ekstra information til, at kunne vise de mest relevante varer.

Det er også tydeligt at andre folk søger efter eksempelvis hårpudder test og hårpudder volum, eller hårpudder spray. Den her data har søgerobotten også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt viser data, at søgefraserne hårpudder normal og hårpudder til mørkt hår er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robotten på samme måde som søgeudtrykkene hårpudder one dust og hårpudder bedst i test. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.