Hæftegrunder

Kategorier:

Jotun Hæftegrunder Universal 9 Liter

869,00 kr.

Jotun Hæftegrunder Universal 2,7 Liter

379,00 kr.

Jotun Hæftegrunder Universal 0,68 Liter

139,00 kr.

Jotun Hæftegrunder Universal

379,00 kr.

Diesco Clean Air EG Hæftegrund

1.349,00 kr.

Caparol Hæfteprimer 2,5 Liter

499,00 kr.

Caparol Hæfteprimer 0,75 Liter

199,00 kr.

Beckers Hæftegrunder Hvid 2,7 Liter

499,00 kr.

Beckers Hæftegrunder Hvid 0,9 Liter

249,00 kr.

Beckers Hæftegrunder Hvid

249,00 kr.

Hæftegrunder - Størrelse - 2,25 L

499,00 kr.

Hæftegrunder - Størrelse - 0,75 L

189,00 kr.

Dyrup Spærrende Hæftegrund 09

1.099,00 kr.

PP Hæftegrunder - hvid

169,00 kr.

Jotun Hæftegrunder Universal - hvid

999,00 kr.

Diesco Clean Air EG Hæftegrund 12,5 L.

1.349,00 kr.

Caparol hæftegrunder - Capacryl 970 Haftprimer

199,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

Malgodt.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1996 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1895 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Malgodt.dk 2607 fans. I alt 84 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 90 dage.

Malgodt.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3500 produkter.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2470 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 2315 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har DecoFarver.dk 3420 fans. Ud af disse er der 57 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover får du hos DecoFarver.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 120 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg DecoFarver.dk nu

Netbutikken BNFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3500 varer.

På Trustpilot har BNFarver.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 39 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 36 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 490 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 52 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt BNFarver.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra BNFarver.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 59 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Vores artikler præsenterer varer til babyer og børn, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt.

Produkterne der er præsenteret i den her kategori er udvalgt automatisk af vores webshop-robot. Den har nemlig kigget et utal af varer igennem for at finde frem til dem der minder mest om søgeordet hæftegrunder, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den også indregnet søgefraser, som den vurderer at andre folk typisk benytter i forbindelse med det, fx hæftegrunder silvan og hæftegrunder flugger. Den kan den benytte som ekstra information til, at fremvise de tættest beslægtede varer.

Vi kan også se at andre folk leder efter eksempelvis hæftegrunder til fliser eller hæftegrunder bauhaus, eller hæftegrunder bilka. Den data har søgerobotten også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt kan det ses i data, at søgningerne hæftegrunder træ og hæftegrunder maling er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgningerne hæftegrunder til træ og hæftegrunder spray. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de viste produkter, og at ét eller flere af dem kunne bruges.