Hækkeklippere med batteri

Kategorier:

Smart Hedge 200 (18V)

699,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Texas.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 7169 tidligere kunder, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Texas.dk i skrivende stund 459 fans på deres side. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Texas.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Texas.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og overstiger dit køb 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoreLand.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt MoreLand.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2434 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1970 personer har givet toprating. Lige nu er der 3 personer som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og det koster kun 50 kr. Hvis du bestiller for mere end 6000 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides viser varer til drenge og piger, samt til herrer og damer. Hvad end du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og gerne med gratis levering.