Hæklebøger

Kategorier:

1/2-times hækling

249,95 kr.

9 måneders hækling

229,95 kr.

9 måneders hækling

0,00 kr.

9 måneders hækling (Bog)

153,95 kr.

Den store hæklebog

329,95 kr.

Den store hæklebog (Bog)

204,95 kr.

Den Store Hæklebog - Lilly Secilie Brandal - Bog

209,95 kr.

Edwards dukker

249,95 kr.

Edwards dukker

0,00 kr.

Edwards dukker (Bog)

167,95 kr.

Edwards menageri - hunde

0,00 kr.

Edwards menageri: Hunde

249,95 kr.

Edwards menageri: Hunde (Bog)

165,95 kr.

En hæklet isbutik

98,36 kr.

En hæklet isbutik

0,00 kr.

En hæklet isbutik (E-bog)

102,95 kr.

Håndbog i hækling

249,95 kr.

Hæklebogen

99,95 kr.

Hæklebogen

63,29 kr.

Hæklebogen

0,00 kr.

Hæklebogen (E-bog)

66,95 kr.

Hæklede fugle

0,00 kr.

Hæklede fugle

0,00 kr.

Hæklede fugle

0,00 kr.

Hæklede fugle

249,95 kr.

Hæklede vilde dyr

0,00 kr.

Hæklehalløj til de små

69,95 kr.

Hæklehalløj til de små

0,00 kr.

Hæklehalløj til de små (Bog)

69,95 kr.

Hæklelyst

0,00 kr.

Hæklet jul med kant - Bog af Louise Grimm Hansen

99,00 kr.

Jule-amigurumi

179,95 kr.

Jule-amigurumi

0,00 kr.

Jule-amigurumi (Bog)

127,95 kr.

Luffer og puffer

229,95 kr.

Luffer og Puffer - og andre ting du ku hækle - Bog af Stine Spedsbjer

79,00 kr.

Lutter løkker

209,95 kr.

Pol. strikke & hæklebog (Bog)

140,95 kr.

Politikens Strikke Og Hæklebog - Vivian Høxbro - Bog

129,95 kr.

Politikens strikke- og hæklebog

199,95 kr.

Politikens Strikke- og Hæklebog - Bog af Vivian Høxbro

200,00 kr.

Pølse Povl & andre hæklede remser

199,95 kr.

Pølse Povl & andre hæklede remser

0,00 kr.

Retrohækling

229,95 kr.

Sommerbaby

0,00 kr.

Supersøde hæklede enhjørninger

199,95 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netbutikken Rito.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Rito.dk en score på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 3827 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 35104 personer som er fans af Rito.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 597 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher Rito.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Hos Rito.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 33 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Rito.dk nu

Hobbyshoppen.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 250 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 63 5-stjernede anmeldelser. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 21 dage.

Hos Hobbyshoppen.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 595 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Webshoppen SymaskineTorvet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 800 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1353 anmeldelser, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har SymaskineTorvet.dk 4398 fans på nuværende tidspunkt. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra SymaskineTorvet.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 199 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne viser varer til juniorer, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter du kan købe på udsalg og gerne med gratis fragt.

Varerne der er præsenteret på denne side er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest til hæklebøger, og som robotten derfor vurderer er mest relevante for dig. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den samtidig medregnet søgeord, som andre mennesker ofte bruger i sammenhæng med det, fx hæklebøger tilbud og hæklebøger dyr. Det har den brugt som ekstra information til, at fremvise de mest relevante produkter.

Vi kan også se at andre søger efter eksempelvis hæklebøger udsalg eller hæklebøger baby, eller hæklebøger for begyndere. Den viden har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. Desuden viser vores data, at søgeudtrykkene hæklebøger sidsel sangild og hæklebøger bog og ide er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robotten ligesom søgefraserne hæklebøger klematis og hæklebøger netto. Vi håber inderligt at du er tilfreds de præsenterede varer, og at nogle af dem faldt i din smag.