Hængekøjestativer

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

På Trustpilot har Texas.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 7169 tidligere kunder har lavet, hvoraf 5884 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Texas.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Texas.dk nu

Internetbutikken MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5148 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 4294 af disse har givet dem topkarakter. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1970 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra HaveMoebelland.dk, og det koster kun 50 kr. Og for varer der er dyrere end 6000 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores artikler viser tilbud til børn, men også til voksne. Hvad end du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.