Hængemappeskabe

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 727 kundeanmeldelser, hvoraf hele 575 personer har givet topkarakter. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Inventarland.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Hos Inventarland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 149 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på hele 8,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 15 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 13 af dem har givet topkarakter. Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Engsig.dk efter kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 58 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 937 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer dig for varer til juniorer, men også til voksne. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.