Hængeparasoller

Kategorier:

Parasolfod/del til hængeparasol - Beton - 20 kg

249,95 kr.

Overtræk til Hængeparasol

299,95 kr.

4-delt Parasolfod til sand

499,95 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Internetbutikken Texas.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Texas.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, hvoraf imponerende 4294 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 4033 mennesker som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

Det er på MoreLand.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Internetbutikken HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2434 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har HaveMoebelland.dk 3 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og det koster kun 50 kr. Og overstiger dit køb 6000 kr., så er der gratis levering.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Artiklerne præsenterer dig for tilbud til drenge og piger, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.