Halmmåtter

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Texas.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 7169 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. MoreLand.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra MoreLand.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2434 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 1970 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

HaveMoebelland.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 6000 kr., så er der gratis levering.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til piger og drenge, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt i Danmark.