Hammerbræt til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 126 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 116 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 14538 personer som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på MamaMilla.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 60 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Webshoppen NatureBaby.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 8000 varer.

På Trustpilot har NatureBaby.dk en score på 8,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 859 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 748 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 21728 mennesker som er fans af NatureBaby.dks Facebook-side. Her er der 147 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. NatureBaby.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra NatureBaby.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Legehjulet.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3725 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 3302 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Legehjulet.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Legehjulet.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Legehjulet.dk, og fragten koster fra 28 kr. Og overstiger dit køb 995 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Artiklerne fremviser tilbud til babyer og børn, samt til damer og herrer. Om du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde gode varer som kan købes på udsalg og helst med gratis fragt.