Hammerlak

Kategorier:

Esbjerg Paints Specialemalje Sort 5 Liter

749,00 kr.

Esbjerg Paints Specialemalje Sort 20 Liter

2.799,00 kr.

Esbjerg Paints Specialemalje Sort 0,75 Liter

159,00 kr.

Esbjerg Paints Specialemalje Sort

159,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 5 Liter Mørk Grøn

849,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 5 Liter Mørk Blå

849,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 5 Liter Grøn

849,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 5 Liter Grå

849,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 5 Liter Blå

849,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 5 Liter

849,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 0,75 Liter Mørk Grøn

179,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 0,75 Liter Mørk Blå

179,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 0,75 Liter Grøn

179,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 0,75 Liter Grå

179,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 0,75 Liter Blå

179,00 kr.

Esbjerg Paints Hammerlak 0,75 Liter

179,00 kr.

Esbjerg Hammerlak Grøn

0,00 kr.

Esbjerg Hammerlak Grå

0,00 kr.

Esbjerg Hammerlak Blå

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1996 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 1895 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Malgodt.dk 2607 fans. Her er der 84 personer som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Malgodt.dk betale med kort. Malgodt.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 90 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 50 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3500 varer.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 2470 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 2315 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har DecoFarver.dk 3420 fans. 57 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på DecoFarver.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 120 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 39 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 36 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 490 mennesker som er fans af BNFarver.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 52 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. BNFarver.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

BNFarver.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 59 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores produktlister fremviser tilbud til juniorer, og ligeledes også til voksne. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og ofte med fri fragt.

Varerne der præsenteres i denne kategori er fundet frem af vores interne produktrobot. Den har ledt et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest til hammerlak, og som den derfor forestiller sig matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den i øvrigt medregnet søgeudtryk, som den vurderer at andre ofte bruger i sammenhæng med det, fx hammerlak spray og hammerlak sort. Det bruger den som ekstra information til, at præsentere de mest relaterede varer.

Det ses også at mennesker eksempelvis leder efter hammerlak hvid og hammerlak rød, samt hammerlak sølv. Den data har søgerobotten også brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt viser vores data, at søgningerne hammerlak blå og hammerlak biltema ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robot-søgeren på samme måde som søgefraserne hammerlak grå og hammerite farver. Vores håb er at du er tilfreds de fremviste produkter, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.