Havekrukker

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Texas.dk i skrivende stund 459 fans på deres side. 17 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 2,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har godkendt Texas.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 39 kr. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 4294 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt MoreLand.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1970 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 50 kr. Og for varer der er dyrere end 6000 kr., så er der fri fragt.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores guides indeholder produkter til børn, men også til herrer og damer. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er præsenteret på den her oversigt er søgt frem af vores produktrobot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem for at finde dem der minder mest om søgeordet havekrukker, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den desuden medtaget søgefraser, som den estimerer at andre folk normalt benytter i forbindelse med det, fx havekrukker bilka eller havekrukker ikea. Den kan den benytte som information til, at præsentere de mest aktuelle varer.

Data viser også at andre mennesker er på udkig efter havekrukker tilbud og havekrukker bauhaus, og havekrukker silvan. Den viden har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af varer. Desuden kan det i data ses, at søgeordene havekrukker jysk og havekrukker plantorama ligeledes er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene havekrukker dba og havekrukker i plast. Vi håber virkelig at du er tilfreds de fremviste varer, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.