Hay Gulvlamper

Kategorier:

Setago JH27 Twilight og Sand - &Tradition

695,00 kr.

Setago JH27 Rust og Thunder - &Tradition

695,00 kr.

Setago JH27 Nude og Forest - &Tradition

695,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 18 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 15 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 1864 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Luxlight.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Luxlight.dk når der er gået 1-4 hverdage, og den billigste leveringsform koster 40 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 9000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1574 anmeldelser, hvoraf 1352 har givet den højeste karakter. På Facebook har Lampemesteren.dk 38692 fans på nuværende tidspunkt. 80 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Lampemesteren.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lampemesteren.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på hele 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 840 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 720 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 11650 personer som er fans af AndLight.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 24 mennesker, og her ligger den samlede score på 3,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. AndLight.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra AndLight.dk, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

På Trustpilot har Lamper.dk en score på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 67 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 48 af dem har givet topkarakter. Lamper.dks Facebook-side har i øjeblikket 369 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt Lamper.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos Lamper.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 45 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 200 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Lamper.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Produktlisterne fremviser varer til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.