Hay Håndklæder

Kategorier:

HAY - Frotté Gæstehåndklæde - Rosa

98,40 kr.

HAY - Frotté Gæstehåndklæde - Mørkegrøn

98,40 kr.

HAY - Frotté Gæstehåndklæde - Mint Grøn

98,40 kr.

HAY - Frotté Badehåndklæde - Rosa

248,80 kr.

HAY - Frotté Badehåndklæde - Mørkegrøn

248,80 kr.

HAY - Frotté Badehåndklæde - Mint Grøn

248,80 kr.

HAY - "Compose" Strandhåndklæde - Rød

284,00 kr.

HAY Køkkenhåndklæde Dusty Green

79,00 kr.

HAY Køkkenhåndklæde Blå

79,00 kr.

HAY Frotté Gæstehåndklæde Mørkegrøn

99,00 kr.

HAY Frotté Gæstehåndklæde Mint Grøn

99,00 kr.

HAY Frotté Gæstehåndklæde Blå

99,00 kr.

HAY Frotté Badehåndklæde Mørkegrøn

249,00 kr.

HAY Frotté Badehåndklæde Mint Grøn

249,00 kr.

HAY Frotté Badehåndklæde Blå

249,00 kr.

HAY Compose Håndklæde Navy Blå (140 x 70 cm.)

199,00 kr.

HAY Compose Håndklæde Navy Blå (100 x 50 cm.)

99,00 kr.

HAY Compose Håndklæde Grå (140 x 70 cm.)

199,00 kr.

HAY Compose Håndklæde Grå (100 x 50 cm.)

99,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 583 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 12763 fans. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 18000 varer.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 2129 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har Dubuy.dk 15637 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover tilbyder Dubuy.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 600 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dubuy.dk nu

Netbutikken MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 9539 personer som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort.

Derudover er der hos MoebelKompagniet.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Hos MoebelKompagniet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-12 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 235 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 194 personer har givet toprating. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. I alt har 44 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Illux.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Hos Illux.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Internetbutikken Wallstickerland.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf 41 har givet den højeste karakter. På Facebook har Wallstickerland.dk 39170 fans på nuværende tidspunkt. 32 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Wallstickerland.dk leveret inden for 2-4 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Artiklerne indeholder varer til piger og drenge, men også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt.

Produkterne der fremvises i denne kategori er fundet frem af vores produktrobot. Den har ledt flere millioner af varer igennem for at kunne fremvise dem der relaterer sig mest muligt til hay håndklæder, og som den derfor beregner er mest interessante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den også inddraget søgeord, som andre sandsynligvis bruger i relation til det, fx hay håndklæder tilbud og hay håndklæder waffle. Det benytter den som ekstra information til, at liste de tættest beslægtede varer.

Det ses også at folk søger efter eksempelvis hay håndklæder glass green eller hay håndklæder silver grey, samt hay håndklæder autumn yellow. Den her data har søgerobotten ligeledes brugt til, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. Derudover kan det i data ses, at søgningerne hay håndklæder gul og hay håndklæder compose ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robot-søgeren ligesom søgeordene hay håndklæder magasin og hay håndklæder bahne. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de viste varer, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.