Hay Kasser

Kategorier:

HAY - Tool Box - Værktøjskasse - Støvet Grøn

198,40 kr.

HAY - Tool Box - Værktøjskasse - Grå

198,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - Salmon

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - Nude

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - Navy

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - Lysegul

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - Lysegrå

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - Lyseblå

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - LYS PINK/ LIGHT PINK

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - Khaki Grøn

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Small - GUL

38,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Medium- Oliven

78,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Medium- Lysegrå

78,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Medium- Lys Pink

78,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Medium- Lys Gul

78,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Medium- Blå

78,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Large - Lysegrå

198,40 kr.

HAY - Colour Kasse - Large - Lys gul

198,40 kr.

HAY Warm Sand Opbevaringsbokse

299,00 kr.

HAY Tool Box Opbevaringskasse Grå

199,00 kr.

HAY Tool Box Opbevaringskasse Dusty Green

199,00 kr.

HAY Lavendel Opbevaringsbokse

349,00 kr.

HAY Colour Crate S Nude

40,00 kr.

HAY Box Desktop Opbevaringsbokse Stribet Grå

299,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 826 kunder, hvor det er yderst imponerende at 583 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Designfund.dk 12763 fans på nuværende tidspunkt. 31 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Designfund.dk nu

Internetbutikken Dubuy.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 18000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på hele 8,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 2677 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 600 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dubuy.dk nu

Netbutikken MoebelKompagniet.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 239 anmeldelser, hvoraf imponerende 206 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 9539 personer som er fans af deres side. 109 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-12 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Netbutikken Illux.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,2 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Illux.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 59 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Netbutikken Wallstickerland.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 59 anmeldelser, og dette er takket være hele 41 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Wallstickerland.dk 39170 fans. 32 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-4 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Produktlisterne præsenterer varer til børn, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter du kan købe til lave priser og helst med fri fragt i Danmark.

Varerne der præsenteres i denne kategori er fundet frem af vores produktrobot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem for at finde frem til dem der læner sig mest op ad søgeordet hay kasser, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den samtidig indregnet søgeord, som den vurderer at andre typisk benytter i forbindelse med det, fx hay kasser bahne og hay kasser tilbud. Det kan den bruge som information til, at vise de tættest beslægtede produkter.

Det er også tydeligt at andre søger efter hay kasser small eller hay kasser large, samt hay kasser mål. Den her viden har søgerobotten også benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. Derudover kan det i data ses, at søgefraserne hay kasser medium og hay kasser magasin er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren ligesom søgningerne hay kasser salling og hay kasser decorate. Vores håb er at du er tilfreds de præsenterede varer, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.