Hay Marselis Gulvlamper

Kategorier:

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Luxlight.dk en score på 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 18 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 15 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 1864 fans. Her er der 5 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover tilbyder Luxlight.dk prisgaranti, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Hos Luxlight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-4 hverdage, og det koster 40 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Lampemesteren.dk en score på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1574 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1352 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 38692 mennesker som er fans af Lampemesteren.dks Facebook-side. 80 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Lampemesteren.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Lampemesteren.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Webshoppen AndLight.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem er der flere end 6000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 840 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 720 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 11650 fans. I alt 24 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 3,6 ud af 5.

Du har på AndLight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. E-mærket har accepteret AndLight.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos AndLight.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Netbutikken Lamper.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Lamper.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 67 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. Lamper.dk har 369 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 45 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 200 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Lamper.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Vores produktoversigter viser produkter til juniorer, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og helst med fri fragt.