Hay Viskestykker

Kategorier:

HAY Gym Hook Small - sort

228,80 kr.

HAY Gym Hook Small - light grey

228,80 kr.

HAY Gym Hook Medium - sort

248,80 kr.

HAY Gym Hook Medium - light grey

248,80 kr.

HAY Gym Hook Large - sort

298,40 kr.

HAY Gym Hook Large - light grey

298,40 kr.

HAY - Viskestykker/waffle tea towel (sæt med 2 stk.) - TERRACOTTA AND YELLOW

128,80 kr.

HAY - Viskestykker/waffle tea towel (sæt med 2 stk.) - COOL ROSE AND MIDNIGHT BLUE

128,80 kr.

HAY - Viskestykker (sæt med to viskestykker) - Grid Green

148,80 kr.

HAY - Viskestykker (sæt med to viskestykker) - Grid Bordeaux

148,80 kr.

HAY - Viskestykker (sæt med to viskestykker) - Dash Grid Grey

148,80 kr.

HAY - Viskestykker (sæt med to viskestykker) - Check Pink

148,80 kr.

HAY - Viskestykker (sæt med to viskestykker) - Check Green

148,80 kr.

HAY - Viskestykker (sæt med to viskestykker) - Check Blue

148,80 kr.

Hay - Viskestykker (sæt med 2 viskestykker) - Big dots

148,80 kr.

Hay - Viskestykke - Grøn

78,40 kr.

Hay - Viskestykke - Blå

78,40 kr.

Hay - Colour Glass - water low - gold dot

237,60 kr.

HAY Tea Towel Grid Viskestykker Lys grøn

149,00 kr.

HAY Tea Towel Grid Viskestykker Bordeaux

149,00 kr.

HAY Tea Towel Dash Grid Viskestykker Grå

149,00 kr.

HAY Tea Towel Check Viskestykker Pink

149,00 kr.

HAY Tea Towel Check Viskestykker Mørkegrøn

149,00 kr.

HAY Tea Towel Check Viskestykker Lyseblå

149,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 583 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Designfund.dk 12763 fans. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,2 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 18000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2677 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 2129 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover tilbyder Dubuy.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 600 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

Internetbutikken MoebelKompagniet.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 239 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 206 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MoebelKompagniet.dk 9539 fans på nuværende tidspunkt. 109 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper.

Derudover får du hos MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-12 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Netbutikken Illux.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 235 kunder, hvoraf imponerende 194 personer har givet dem den højeste karakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 44 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Illux.dk leveret inden for 1-5 hverdage, og det koster kun 59 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 7,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 41 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 39170 fans. 32 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer tilbud til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.

Varerne der vises i denne kategori er fundet frem af vores interne søgemaskine. Den har ledt en stor mængde produkter igennem for at kunne præsentere dem der relaterer sig mest til hay viskestykker, og som den derfor beregner matcher din søgeintention bedst. Foruden din søgetekst har den desuden medtaget søgninger, som den vurderer at andre folk ofte benytter i forbindelse med det, fx hay viskestykker tilbud og hay viskestykker imerco. Det har den brugt som ekstra information til, at præsentere de mest relevante produkter.

Vores data viser også at andre søger efter hay viskestykker bahne og hay viskestykker udsalg, samt hay viskestykker grå. Denne viden har robot-søgeren ligeledes benyttet til, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt kan det ses i data, at søgefraserne hay viskestykker grøn og hay viskestykker salling er meget almindelige, og derfor er de også blevet taget med af robotten på samme måde som søgeordene hay viskestykker koldt vand og hay viskestykker decorate. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de præsenterede varer, og at minimum ét af dem kunne bruges.