Heiring ringe

Kategorier:

Heiring Heyday Sterling Sølv Ring 29-7-14

875,00 kr.

HEIRING LILLE FJER RING

725,00 kr.

Heiring Mai Forgyldt Sølv Ring med Diamant 0,02 Carat

775,00 kr.

Heiring Mai Ring i Sterling Sølv med Brillant 0,02 Carat

775,00 kr.

Heiring Papillon Rhodineret Sølv Ring 51-5-01

995,00 kr.

Heiring Rhodineret Sølv Ring 51-4-99

1.200,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 9000 varer.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 2644 personer har givet toprating. På Facebook har GoldenTimes.dk 3011 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 35 mennesker, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på GoldenTimes.dk leveret inden for 3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg GoldenTimes.dk nu

Internetbutikken GuldsmedOestergaard.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 10000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2211 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 2141 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. 175 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GuldsmedOestergaard.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Artiklerne indeholder tilbud til børn, men også til damer og herrer. Hvad end du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.