Hjuloprettere

Kategorier:

Unior Pocket - Kompakt hjulopretter

119,00 kr.

Hjulopretter Park Tool TS-8 til hjemmebrug

1.249,00 kr.

Hjulopretter Park Tool TS-2.2 proffesionel

2.799,00 kr.

Atredo - Hjulopretter - Til opretning af 20 - 29" hjul

999,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 22028 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelpartner.dk 41558 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1901 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Cykler.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Pedalatleten.dks Trustpilot-score ligger på 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykelexperten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Vores produktoversigter præsenterer dig for produkter til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer som kan købes på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.