Hobbydrivhuse

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 7169 kunder, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Texas.dk i skrivende stund 459 fans på deres side. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har godkendt Texas.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Texas.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 5148 anmeldelser, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 4033 personer som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1970 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt HaveMoebelland.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Og overstiger dit køb 6000 kr., så får du fragten gratis.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer dig for tilbud til juniorer, samt til damer og herrer. Hvad end du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde de gode varer du kan købe på tilbud og ofte med gratis fragt.