Hobbylim

Kategorier:

Universal Hybrid Lim/Lak 100ml

85,00 kr.

Uhu Universallim 35ml

35,00 kr.

Uhu Lim til Træ 35ml

35,00 kr.

Uhu Lim til Styropor 50ml

71,00 kr.

Uhu Lim til Plastik 33ml

39,00 kr.

Uhu Kontaktlim Power 45ml

39,00 kr.

Sticky Snap-Gel/Gelelim 37ml

14,00 kr.

Mr. Johns Skolelim 100ml

21,00 kr.

Mr. Johns Limlak 750ml

85,00 kr.

Mr. Johns Limlak 250ml

45,00 kr.

Mr. Johns Hobbylim 750ml

65,00 kr.

Mr. Johns Hobbylim 100ml

22,00 kr.

Lim Klar 27 ml

39,00 kr.

Lim Klar 236 ml

89,00 kr.

Hasulith Smykkelim 31ml

29,00 kr.

Mini glaskugler , str. 0,6-0,8+1,5-2+3 mm, sølv, 3ds.

29,00 kr.

Mini glaskugler , str. 0,6-0,8+1,5-2+3 mm, rød, 3ds.

29,00 kr.

Mini glaskugler , str. 0,6-0,8+1,5-2+3 mm, perlemor, 3ds.

29,00 kr.

Mini glaskugler , str. 0,6-0,8+1,5-2+3 mm, guld, 3ds.

29,00 kr.

Hobbylim, 950ml

135,00 kr.

Hobbylim, 24x100ml

864,00 kr.

Hobbylim, 100ml

36,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netbutikken Rito.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

På Trustpilot har Rito.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 4008 anmeldelser, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 35104 personer som er fans af deres side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover er der hos Rito.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Rito.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 33 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Rito.dk nu

Hobbyshoppen.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 250 varer i deres produktsortiment.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 70 kundeanmeldelser, hvoraf 63 har givet den højeste karakter. Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 21 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Hobbyshoppen.dk, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 595 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Netbutikken SymaskineTorvet.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 800 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1353 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1255 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 4398 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

SymaskineTorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 199 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores produktlister indeholder tilbud til juniorer, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.

Produkterne der præsenteres på den her liste er genereret af vores shopping-robot. Den har ledt en stor mængde varer igennem med det formål at finde dem der relaterer sig bedst til hobbylim, og som den derfor beregner matcher dit behov bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den ligeledes medregnet søgefraser, som den ser at andre mennesker formentlig bruger i relation til det, fx hobbylim søstrene grene eller hobbylim jem og fix. Det har den benyttet som information til, at vise de tættest beslægtede varer.

Data viser også at mennesker leder efter hobbylim tiger eller hobbylim til slim, samt hobbylim klar. Denne viden har robotten også brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. Desuden viser data, at søgeordene hobbylim clas ohlson og hobbylim biltema er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robotten ligesom søgeordene hobbylim 1 liter og hobbylim harald nyborg. Vi håber virkelig at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at ét eller flere af dem fangede din interesse.