Honda Plæneklippere

Kategorier:

RZR 519TR/W (Honda/4-speed)

4.299,00 kr.

Razor 5190TR/W (Honda)

3.999,00 kr.

Premium 5390TR/W 4-speed/Honda

4.934,00 kr.

Premium 5390TR/W (Honda/4-speed)

4.299,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Texas.dk en score på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 7169 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 459 mennesker som er fans af Texas.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Texas.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 4294 af disse har givet dem topkarakter. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoreLand.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1970 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. HaveMoebelland.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

HaveMoebelland.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores artikler præsenterer produkter til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt i Danmark.