House Doctor Lyskæder

Kategorier:

House doctor lyskæde star 30 led lys

149,00 kr.

House doctor lyskæde globe 30 led lys

137,08 kr.

House doctor lyskæde function sort 10 led pærer 70 cm

999,00 kr.

House doctor lyskæde function sort 10 led pærer 50 cm

889,00 kr.

House doctor lyskæde function hvid 10 led pærer 50 cm

889,00 kr.

House doctor lyskæde function hvid 10 led pærer 50 cm

649,00 kr.

House doctor lyskæde function hvid 10 led pærer

999,00 kr.

House doctor bulb lyskæde (24 stk.)

308,00 kr.

House Doctor Lyskæde Function Sort

650,00 kr.

House Doctor Lyskæde Function Hvid

650,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 4000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 826 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 583 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Designfund.dk 12763 fans. I alt har 31 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 18000 varer.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på hele 8,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 2129 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 15637 personer som er fans af deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover tilbyder Dubuy.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 600 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 239 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 206 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper.

Derudover giver MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 235 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 194 af dem har givet topkarakter. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 59 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, og dette er takket være hele 41 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 39170 personer som er fans af deres side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Produktlisterne præsenterer tilbud til juniorer, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde gode varer du kan købe på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.

Varerne der er præsenteret på den her liste er automatisk udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig kigget en stor mængde varer igennem med det formål at finde dem der læner sig mest op ad søgeordet house doctor lyskæder, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den også indregnet søgefraser, som den ser at andre folk normalt skriver i forbindelse med det, fx house doctor lyskæde sort eller house doctor lyskæde udendørs. Det bruger den som ekstra inspiration til, at kunne vise de mest relaterede varer.

Vi kan også se at mennesker eksempelvis søger efter house doctor lyskæde gummi eller house doctor lyskæde udsalg, og house doctor lyskæde med 10 pærer. Denne viden har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af varer. For øvrigt viser data, at søgefraserne house doctor lyskæde tilbud og house doctor lyskæde sølv ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgefraserne house doctor lyskæde messing og house doctor lyskæde hvid. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at minimum ét af dem kunne bruges.