Hummel Badesandaler

Kategorier:

Hummel Pool Slide Retro Badesandaler

125,00 kr.

Hummel Pool Slide Retro Badesandaler

125,00 kr.

Hummel Jensen Badesandal

149,00 kr.

Hummel Badesandal med Velcro

199,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 303 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 296 af disse har givet dem topkarakter. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Det er på Apuls.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Apuls.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Apuls.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 28136 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 25412 personer har givet dem den højeste karakter. Bodylab.dk har i skrivende stund 106486 fans på deres Facebook-side. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6901 kunder, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5082 fans. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. BilligSport24.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Vores produktlister præsenterer dig for tilbud til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Hvad end du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde de bedste produkter du kan købe på udsalg og ofte med gratis levering.