Hundebassiner

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 705 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dk har i skrivende stund 3483 fans på deres Facebook-side. I alt har 114 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Gilpa.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 37 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1537 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 1304 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 752 mennesker som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Du har på Dogshop.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dogshop.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 4500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 275 tidligere kunder, og dette er takket være hele 240 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MyPets.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktlister præsenterer dig for varer til babyer og børn, samt til herrer og damer. Om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter du kan købe på udsalg og helst med gratis levering.