Hundebørster

Kategorier:

OSTER Premium 2-i-1 hundebørste

159,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Wire Pin Brush, small

196,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Wire Pin Brush, large

209,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Wire Pin Brush

209,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Slicker Brush, small

196,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Slicker Brush, large

209,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Slicker Brush

196,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Pin Brush, small

196,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Pin Brush, large

209,00 kr.

Oster hundebørste, Premium Pin Brush

196,00 kr.

Hundebørste i træ, luksusmodel fra Oster

99,95 kr.

SMART blade

125,00 kr.

Ples pleje Magisk handske

49,00 kr.

Pelspleje handske til hund og kat

89,00 kr.

Oster Premium Wire Pin Brush

149,00 kr.

Oster Premium Plastic Pin hundebørste

149,00 kr.

Oster Premium karte til hund

149,00 kr.

Oster Premium Kamme Sæt til hunde

109,00 kr.

Oster Premium hundebørste

149,00 kr.

Oster Premium Flexible Slicker Brush

138,00 kr.

Oster Premium Combo Brush

129,00 kr.

Oster karte til hund, træ

79,00 kr.

Oster kam og lusekam sæt i træ

79,00 kr.

Oster hundebørste, træ

79,00 kr.

Hårspænde til hund

10,00 kr.

FURminator Kam

135,00 kr.

BUSTER selvrensende karte, Hårde tænder

79,00 kr.

BUSTER selvrensende karte, Bløde tænder

79,00 kr.

BUSTER Pindsvine børste

79,00 kr.

BUSTER Pigbørste til hund

65,00 kr.

BUSTER Massage børste

55,00 kr.

Buster kam fin eller grov

48,00 kr.

BUSTER Håndholdt Pigbørste

65,00 kr.

BUSTER Fleksibel Strigle 20 tænder

89,00 kr.

BUSTER Fleksibel Strigle 13 tænder

79,00 kr.

Blød karde m. dupper

49,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 705 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 641 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Gilpa.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Gilpa.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 37 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 4500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores artikler fremviser varer til børn, samt til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de gode varer som kan købes på udsalg og ofte med fri fragt.