Hundebure til bilen

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode. Gilpa.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster 37 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 35 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4500 varer.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 275 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 240 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og overstiger dit køb 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Vores guides præsenterer tilbud til drenge og piger, samt til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde de gode varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.